9 t/m 22 december 2022

|

Markt, 3961 BC Wijk bij Duurstede, Netherlands

SCHAATS BIJ DUURSTEDE 2022

Twee weken rond de kerst GRATIS schaatsen op de Markt in Wijk

SCHAATS BIJ DUURSTEDE 2022

Tijd en locatie

9 t/m 22 december 2022

Markt, 3961 BC Wijk bij Duurstede, Netherlands

Over het evenement

De afgelopen twee Decembers behalve tijdens Corona hebben een aantal vrijwilligers ervoor gezorgd dat Schaats bij Duurstede op de Markt in Wijk voor kinderen werd georganiseerd. Twee weken lang, rond de Kerstdagen in een winters tafereel, mochten de kinderen GRATIS van de gehuurde schaatsbaan en leenschaatsen gebruik maken; scholen, crèches en kinderopvang uit alle drie kernen hebben de schaatsbaan bezocht. Dit alles werd bekostigd door een grote groep aan sponsoren en gulle gevers waaronder veel winkeliers en bedrijven in onze gemeente.

Wij gaan 2021 weer een poging wagen dit evenement te organiseren en weer hebben we uw financiële hard hulp nodig om het rond te krijgen.

Om geen entree te moeten heffen willen wij uw hulp vragen door een klein of groot bedrag toe te zeggen aan de organisatie van Schaats bij Duurstede. 

Om dit allemaal transparant en correct te laten verlopen heeft de Lions club LEVEFANUM haar Penningmeester ter beschikking gesteld samen met de VVV voor de financiele afwikkeling van alle kosten. U kunt uw toezegging doen door te reageren met onderstaand contactformulier.

Deel dit evenement