za 12 dec.

|

Markt, 3961 BC Wijk bij Duurstede, Netherlands

SCHAATS BIJ DUURSTEDE 2021

Twee weken rond de kerst GRATIS schaatsen op de Markt in Wijk

SCHAATS BIJ DUURSTEDE 2021

Tijd en locatie

12 dec. 2020 13:00 – 24 dec. 2020 15:00

Markt, 3961 BC Wijk bij Duurstede, Netherlands

Over het evenement

De afgelopen twee Decembers hebben een aantal vrijwilligers ervoor gezorgd dat Schaats bij Duurstede op de Markt in Wijk voor kinderen werd georganiseerd. Twee weken lang, rond de Kerstdagen in een winters tafereel, mochten de kinderen GRATIS van de gehuurde schaatsbaan en leenschaatsen gebruik maken; scholen, crèches en kinderopvang uit alle drie kernen hebben de schaatsbaan bezocht.Dit alles werd bekostigd door een grote groep aan sponsoren en gulle gevers waaronder veel winkeliers en bedrijven in onze gemeente.

Door de financiële schade door het Coronavirus onder deze groep, loopt dit initiatief deze keer gevaar. Toch gaan wij kijken of er dit jaar weer draagvaak is voor een derde Schaats bij Duurstede te organiseren, maar we hebben uw financiële hulp nodig om dit evenement rond te krijgen.

Om geen entree te moeten heffen willen wij uw hulp vragen door een klein of groot bedrag toe te zeggen aan de organisatie van Schaats bij Duurstede. Pas als er per 1 September voldoende animo is, gaan wij over tot het innen van die toezeggingen. 

Om dit allemaal transparant en correct te laten verlopen heeft de Lions club LEVEFANUM haar Penningmeester ter beschikking gesteld. U kunt uw toezegging doen door te reageren met onderstaand contactformulier.

Deel dit evenement